Vill er klubb arrangera Svenska Aikidoförbundets fukushidoin/shidoin-kurs i höst?

Under hösten håller Svenska Aikidoförbundet vanligen den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är obligatorisk för att utses till shidoin. Detta år är ett preliminärt datum satt till 26-27 november.

Syftet med utbildningen är att öka kunskapen om hur graderingar ska gå till inom Aikikai i Sverige. Fokus är på regelverket samt att skapa förståelse för de olika momenten före, under och efter en gradering.

Utbildningen syftar även till att stärka fukushidoin och shidoin i deras respektive roller samt möjliggöra nätverkande och erfarenhetsutbildning.

Detta år har ännu ingen klubb önskat att få vara värd för utbildningen, och därför gör förbundet härmed en offentlig utlysning. Har er klubb kanske flera som tänkt gå kursen detta år, eller har ni andra klubbar i er närhet som ni vet har kursen i åtanke. Anmäl ert intresse senast fredag 2 september till info@svenskaikido.se.

13
sep
2023

Vill er klubb vara värd för Svenska Aikidoförbundets fukushidoin/shidoin-kurs 2024?

I januari planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är obligatorisk...

10
aug
2023

Två nya ledamöter till förbundets graderingskommitté

Tidigare i år utsågs Ulf Evenås och Lars-Göran Andersson till hedersledamöter i Svenska Aikidoförbundets graderingskommitté, och nu har två nya...

24
maj
2023

Inbjudan att arrangera Nationellt ungdomsläger 2023

Hej klubbledare, Syftet med ett nationellt läger för ungdomar är att samla barn och unga från hela Sverige för att...

15
maj
2023

Nya klubbar – Skaraborgs Aikidoklubb

Att ta steget till att starta en ny klubb är  inte det första som många tänker på, men det har...