Sverigeläger
Sverigeläger

Sverigeläger

Sverigeläger är ett vartannat år återkommande evenemang som anordnas av Svenska Aikidoförbundet.

Policy för Sverigeläger

Svenska Aikidoförbundets förbundsstyrelse har fastställt en policy för Sverigeläger som kan läsas här.

Inbjudan att arrangera Sverigelägret 2024

Våren 2024 är det dags för Sverigelägret att gå av stapeln igen. Sverigelägret är ett återkommande evenemang som har som syfte att samla alla aikidostilar och ge aikidoutövare i hela Sverige möjlighet att prova på dessa, för att skapa nätverk och sammanhållning inom Aikidosverige.

Det är glädjen kring träningen och möjligheten att träffa nya människor som gör Sverigelägret till en sådan populär tillställning. Därför kan arrangörerna alltid känna sig stolta och nöjda efteråt – att de genom att ha anordnat Sverigelägret har bidragit till att skapa en plattform där träningsglädje har fått spridas mellan människor från hela Sverige.

Alla aikidoklubbar i Sverige inbjuds av förbundet till att anmäla intresse för att anordna Sverigelägret 2024. Att stå som arrangör ska ses som en möjlighet att skaffa erfarenhet att stå som värd för och arrangera ett stort läger, samtidigt som man sätter sin ort och klubb på kartan för framtiden.

Är det er klubb som ska stå som arrangörer för nästa Sverigeläger Kristi himmelsfärdshelgen 2024?
Hör då av er till och anmäl ert intresse! Svenska Aikidoförbundet står för den ekonomiska risken, och som arrangerande klubb får ni en ekonomisk ersättning från förbundet. Vill ni diskutera era förutsättningar för att vara arrangör så kontakta förbundets ordförande Magnus Burman, 070-549 64 50, eller .

Man kan läsa mer om förutsättningarna för Sverigelägret i förbundets Sverigelägerpolicy.

Sverigeläger genom tiderna

Webbsidor 2008 och framåt är bevarade som PDF-dokument – klicka på länkarna. Från 2022 görs hemsidan för Sverigelägret som en del av förbundets sida, och länkas därför i sitt slutgiltiga utförande.