fbpx
Workshop i digital och social media i Sundsvall

Som tidigare annonserats så kommer Svenska Aikidoförbundet genomföra workshops i digital och social media. Dessa workshops sker i samarbete med tre av våra medlemsklubbar på olika platser i Sverige.

Nu är det dags för Sundsvall, 22-23/10.

Nu får era/våra medlemmar möjlighet att lära sig hur man med enkla medel kan skapa intresseväckande och bra filmer för sociala medier och i marknadsföringssyfte. Dessa workshop riktar sig främst till ungdomar i våra medlemsklubbar, från 13 år och uppåt men självklart erbjuder vi detta även till vuxna i mån av plats. De tre tillfällena har en geografisk spridning i syfte att nå så många av våra klubbar och unga tränande som möjligt. Alla tre helger har samma kursinnehåll.

Workshopledare är Christjan Wegner, utbildad fotograf med lång och bred erfarenhet av filmproduktion som regissör, manusförfattare och producent. Han har även erfarenhet av undervisning och kursverksamhet på högskolenivå.

Förutsättning
– deltagandet är gratis, luncher, frukost och middag på lördagen ingår. Förbundet står för kostnaden och lokal arrangör ordnar på plats.
– deltagare tar sig själv till lokalen, i Sundsvall Meiseikai Aikido

Förutsättningarna för urval av deltagare
– det finns 20 platser (detta för att alla skall få en bra upplevelse av denna workshop)
– deltagare i ålderskategorin 15-20 år är prioriterade men alla är välkomna
– det skall/bör finnas en överenskommelse (muntlig räcker säkert) mellan deltagare och klubb att deltagaren vill engagera sig i klubbens verksamhet (syftet med detta initiativ är att få fler ungdomar att bidra i klubbarnas marknadsföringsaktiviteter)

Ni som klubbledare ber era medlemmar som är intresserade att anmäla sig. Vi kommer sedan kontakta er för att tillsammans göra ett urval från er klubb. Urvalet kommer utgå från ovan kriterier.

Anmälningslänk: https://forms.gle/R8VUUN3qwnyycins6

Välkomna önskar Svenska Aikidoförbundet i samarbete med Aikido Sundsvall Meiseikai

25
nov
2022

Utbildning för Fukushidoin och Shidoin 21-22 januari

Utbildningen för Fukushidoin och Shidoin kommer att äga rum i Karlshamn 21-22 januari. Anmälan sker på sidan för utbildningen: https://www.svenskaikido.se/fukushidoin-shidoin-utbildning/...

12
okt
2022

Resebrev från World Games 2022 med Emil Frank

World Games 2022 hölls i mitten av juli i Birmingham, Alabama, USA. Emil Frank från Sandviken representerade Sverige och Svenska...

12
okt
2022

Workshop i digital och social media i Sundsvall

Som tidigare annonserats så kommer Svenska Aikidoförbundet genomföra workshops i digital och social media. Dessa workshops sker i samarbete med...

5
okt
2022

Resebrev från ungdomsdelegationen till IAF Youth Seminar 2022

I somras åkte en ungdomsdelegation från Sverige med ledare, för att vara med på IAF Youth Seminar i Papendal, Nederländerna....