Workshop i digital och social media i Sundsvall

Som tidigare annonserats så kommer Svenska Aikidoförbundet genomföra workshops i digital och social media. Dessa workshops sker i samarbete med tre av våra medlemsklubbar på olika platser i Sverige.

Nu är det dags för Sundsvall, 22-23/10.

Nu får era/våra medlemmar möjlighet att lära sig hur man med enkla medel kan skapa intresseväckande och bra filmer för sociala medier och i marknadsföringssyfte. Dessa workshop riktar sig främst till ungdomar i våra medlemsklubbar, från 13 år och uppåt men självklart erbjuder vi detta även till vuxna i mån av plats. De tre tillfällena har en geografisk spridning i syfte att nå så många av våra klubbar och unga tränande som möjligt. Alla tre helger har samma kursinnehåll.

Workshopledare är Christjan Wegner, utbildad fotograf med lång och bred erfarenhet av filmproduktion som regissör, manusförfattare och producent. Han har även erfarenhet av undervisning och kursverksamhet på högskolenivå.

Förutsättning
– deltagandet är gratis, luncher, frukost och middag på lördagen ingår. Förbundet står för kostnaden och lokal arrangör ordnar på plats.
– deltagare tar sig själv till lokalen, i Sundsvall Meiseikai Aikido

Förutsättningarna för urval av deltagare
– det finns 20 platser (detta för att alla skall få en bra upplevelse av denna workshop)
– deltagare i ålderskategorin 15-20 år är prioriterade men alla är välkomna
– det skall/bör finnas en överenskommelse (muntlig räcker säkert) mellan deltagare och klubb att deltagaren vill engagera sig i klubbens verksamhet (syftet med detta initiativ är att få fler ungdomar att bidra i klubbarnas marknadsföringsaktiviteter)

Ni som klubbledare ber era medlemmar som är intresserade att anmäla sig. Vi kommer sedan kontakta er för att tillsammans göra ett urval från er klubb. Urvalet kommer utgå från ovan kriterier.

Anmälningslänk: https://forms.gle/R8VUUN3qwnyycins6

Välkomna önskar Svenska Aikidoförbundet i samarbete med Aikido Sundsvall Meiseikai

9
apr
2024

Anmäl er till förbundsstämman 2024!

Svenska Aikidoförbundet genomför likt 2023 även detta år sin förbundsstämma som ett hybridmöte, alltså både digitalt och fysiskt på plats...

8
apr
2024

Fyra nya Shihan i Sverige

Svenska Aikidoförbundet har berikats med ytterligare fyra Shihan, den högsta instruktörstiteln som delas ut från Aikikai Hombu Dojo. Förbundet önskar...

1
apr
2024

Sponsring på klubbnivå förstärker kassan hos klubbarna

Kungsörs Aikidoklubb är först ut med sponsorreklam på sina dräkter enligt de nya avtal som förbundsstyrelsen träffat med ett antal...

29
mar
2024

Frågeformulär till våra medlemsklubbar

Hej klubb, Förra veckan kallades det till förbundsstämma 2024 i och med öppnandet av sidan för den kommande stämman. Den...