Workshop i digital och social media i Sundsvall

Som tidigare annonserats så kommer Svenska Aikidoförbundet genomföra workshops i digital och social media. Dessa workshops sker i samarbete med tre av våra medlemsklubbar på olika platser i Sverige.

Nu är det dags för Sundsvall, 22-23/10.

Nu får era/våra medlemmar möjlighet att lära sig hur man med enkla medel kan skapa intresseväckande och bra filmer för sociala medier och i marknadsföringssyfte. Dessa workshop riktar sig främst till ungdomar i våra medlemsklubbar, från 13 år och uppåt men självklart erbjuder vi detta även till vuxna i mån av plats. De tre tillfällena har en geografisk spridning i syfte att nå så många av våra klubbar och unga tränande som möjligt. Alla tre helger har samma kursinnehåll.

Workshopledare är Christjan Wegner, utbildad fotograf med lång och bred erfarenhet av filmproduktion som regissör, manusförfattare och producent. Han har även erfarenhet av undervisning och kursverksamhet på högskolenivå.

Förutsättning
– deltagandet är gratis, luncher, frukost och middag på lördagen ingår. Förbundet står för kostnaden och lokal arrangör ordnar på plats.
– deltagare tar sig själv till lokalen, i Sundsvall Meiseikai Aikido

Förutsättningarna för urval av deltagare
– det finns 20 platser (detta för att alla skall få en bra upplevelse av denna workshop)
– deltagare i ålderskategorin 15-20 år är prioriterade men alla är välkomna
– det skall/bör finnas en överenskommelse (muntlig räcker säkert) mellan deltagare och klubb att deltagaren vill engagera sig i klubbens verksamhet (syftet med detta initiativ är att få fler ungdomar att bidra i klubbarnas marknadsföringsaktiviteter)

Ni som klubbledare ber era medlemmar som är intresserade att anmäla sig. Vi kommer sedan kontakta er för att tillsammans göra ett urval från er klubb. Urvalet kommer utgå från ovan kriterier.

Anmälningslänk: https://forms.gle/R8VUUN3qwnyycins6

Välkomna önskar Svenska Aikidoförbundet i samarbete med Aikido Sundsvall Meiseikai

13
sep
2023

Vill er klubb vara värd för Svenska Aikidoförbundets fukushidoin/shidoin-kurs 2024?

I januari planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är obligatorisk...

10
aug
2023

Två nya ledamöter till förbundets graderingskommitté

Tidigare i år utsågs Ulf Evenås och Lars-Göran Andersson till hedersledamöter i Svenska Aikidoförbundets graderingskommitté, och nu har två nya...

24
maj
2023

Inbjudan att arrangera Nationellt ungdomsläger 2023

Hej klubbledare, Syftet med ett nationellt läger för ungdomar är att samla barn och unga från hela Sverige för att...

15
maj
2023

Nya klubbar – Skaraborgs Aikidoklubb

Att ta steget till att starta en ny klubb är  inte det första som många tänker på, men det har...