Inbjudan till Nationellt Ungdomsläger i Hamar, Norge

Aikido Ung Norge (AUN) har skickat en inbjudan med förhoppningen att få sällskap av svenska unga aikidokas vid deras nationella ungdomsläger i Hamar den 6-10 oktober.

”Vi håper at dere kan komme, slik at vi kan bli kjent med hverandre! Det er alltids plass til en aikidoka til på matten.

For å gjøre det litt lettere for våre svenske venner har AUN besluttet at svenske unge utøvere ikke behøver å betale for verken leiren eller seminaret.”

De har alltså valt att bjuda på lägeravgifter för de svenska ungdomarna som kommer! Deltagarna behöver bara stå för resa och uppehälle.

Passen på lägret hålls av ungdomar från olika klubbar i landet. Svenska ungdomar får också hålla i pass om intresse finns. Sociala aktiviteter kommer planeras för kvällarna och många kommer troligtvis bo på vandrarhem i närheten.

På lördagen hålls det också ett höstläger i den aktuella dojon, med fokus på kvinnliga instruktörer. Denna dag kommer vara öppen för deltagare i alla åldrar.

Vid frågor och intresseanmälan, kontakta Therese Lægreid (AUN):
aun@aikido.no >

För mer information:
Aikido.no: Nasjonal Ungdomsleir – Hamar 2022 >

Facebook: Nasjonal Ungdomsleir – Hamar 2022 >

24
apr
2024

Rapport från förbundsstämman och med siktet mot Sverigelägret 2025

Hej och tack alla som deltog på lördagens förbundsstämma både på plats och det digitala rummet. Tack också för tålamodet...

21
apr
2024

Vill er klubb vara värd för nästa fukushidoin/shidoin-kurs?

I januari 2025 planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är...

9
apr
2024

Anmäl er till förbundsstämman 2024!

Svenska Aikidoförbundet genomför likt 2023 även detta år sin förbundsstämma som ett hybridmöte, alltså både digitalt och fysiskt på plats...

8
apr
2024

Fyra nya Shihan i Sverige

Svenska Aikidoförbundet har berikats med ytterligare fyra Shihan, den högsta instruktörstiteln som delas ut från Aikikai Hombu Dojo. Förbundet önskar...