Inbjudan till Nationellt Ungdomsläger i Hamar, Norge

Aikido Ung Norge (AUN) har skickat en inbjudan med förhoppningen att få sällskap av svenska unga aikidokas vid deras nationella ungdomsläger i Hamar den 6-10 oktober.

”Vi håper at dere kan komme, slik at vi kan bli kjent med hverandre! Det er alltids plass til en aikidoka til på matten.

For å gjøre det litt lettere for våre svenske venner har AUN besluttet at svenske unge utøvere ikke behøver å betale for verken leiren eller seminaret.”

De har alltså valt att bjuda på lägeravgifter för de svenska ungdomarna som kommer! Deltagarna behöver bara stå för resa och uppehälle.

Passen på lägret hålls av ungdomar från olika klubbar i landet. Svenska ungdomar får också hålla i pass om intresse finns. Sociala aktiviteter kommer planeras för kvällarna och många kommer troligtvis bo på vandrarhem i närheten.

På lördagen hålls det också ett höstläger i den aktuella dojon, med fokus på kvinnliga instruktörer. Denna dag kommer vara öppen för deltagare i alla åldrar.

Vid frågor och intresseanmälan, kontakta Therese Lægreid (AUN):
aun@aikido.no >

För mer information:
Aikido.no: Nasjonal Ungdomsleir – Hamar 2022 >

Facebook: Nasjonal Ungdomsleir – Hamar 2022 >

13
sep
2023

Vill er klubb vara värd för Svenska Aikidoförbundets fukushidoin/shidoin-kurs 2024?

I januari planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är obligatorisk...

10
aug
2023

Två nya ledamöter till förbundets graderingskommitté

Tidigare i år utsågs Ulf Evenås och Lars-Göran Andersson till hedersledamöter i Svenska Aikidoförbundets graderingskommitté, och nu har två nya...

24
maj
2023

Inbjudan att arrangera Nationellt ungdomsläger 2023

Hej klubbledare, Syftet med ett nationellt läger för ungdomar är att samla barn och unga från hela Sverige för att...

15
maj
2023

Nya klubbar – Skaraborgs Aikidoklubb

Att ta steget till att starta en ny klubb är  inte det första som många tänker på, men det har...