Inbjudan att arrangera Sverigelägret 2022

Våren 2022 är det kanske äntligen dags att vi samlas åter för ett Sverigeläger.

Sverigelägret är som de flesta vet ett återkommande evenemang som har som syfte att samla alla aikidostilar och ge aikidoutövare i hela Sverige möjlighet att prova på dessa, för att skapa nätverk och sammanhållning inom Aikidosverige.

Det är glädjen kring träningen och möjligheten att träffa nya människor som gör Sverigelägret till en sådan populär tillställning. Därför kan arrangörerna alltid känna sig stolta och nöjda efteråt – att de genom att ha anordnat Sverigelägret har bidragit till att skapa en plattform där träningsglädje har fått spridas mellan människor från hela Sverige.

Alla aikidoklubbar i Sverige inbjuds av förbundet till att anmäla intresse för att anordna Sverigelägret 2022. Att stå som arrangör ska ses som en möjlighet att skaffa erfarenhet att stå som värd för och arrangera ett stort läger, samtidigt som man sätter sin ort och klubb på kartan för framtiden.

Året 2022 är dessutom extra värdefullt, då vi för första gången sedan pandemins utbrott får tillfälle att mötas i större skala, Det är av stor betydelse för att ge en kraftull injektion energi och inspiration till de som kämpat, de som väntat och de som precis börjat efter pandemin. Aikidons gemenskap är en av våra största styrkor!

Är det er klubb som ska stå som arrangörer för nästa Sverigeläger Kristi himmelfärdshelgen 26-29 maj 2022? Hör då omgående av er till styrelse@svenskaikido.se och anmäl ert intresse! Svenska Aikidoförbundet står för den ekonomiska risken, och som arrangerande klubb får ni en ekonomisk ersättning från förbundet. Vill ni diskutera era förutsättningar för att vara arrangör så kontakta förbundets styrelse på info@svenskaikido.se, eller 070-549 6450.

Man kan läsa mer om förutsättningarna för Sverigelägret i Sverigelägerpolicyn:
www.svenskaikido.se/documents/2018-01-20-Sverigelägerpolicy.pdf.

www.svenskaikido.se/sverigelager/ finns informationen från de senaste lägren fortfarande kvar.

Förbundsstyrelsen kommer på sitt ordinarie styrelsemöte den 23 oktober 2021 att fatta beslut om vem som ska bli arrangör. Det är därför lämpligt att skicka in sin ansökan senast två veckor innan dess, 9 oktober 2021.

Förbundsstyrelsen, Svenska Aikidoförbundet

9
apr
2024

Anmäl er till förbundsstämman 2024!

Svenska Aikidoförbundet genomför likt 2023 även detta år sin förbundsstämma som ett hybridmöte, alltså både digitalt och fysiskt på plats...

8
apr
2024

Fyra nya Shihan i Sverige

Svenska Aikidoförbundet har berikats med ytterligare fyra Shihan, den högsta instruktörstiteln som delas ut från Aikikai Hombu Dojo. Förbundet önskar...

1
apr
2024

Sponsring på klubbnivå förstärker kassan hos klubbarna

Kungsörs Aikidoklubb är först ut med sponsorreklam på sina dräkter enligt de nya avtal som förbundsstyrelsen träffat med ett antal...

29
mar
2024

Frågeformulär till våra medlemsklubbar

Hej klubb, Förra veckan kallades det till förbundsstämma 2024 i och med öppnandet av sidan för den kommande stämman. Den...