fbpx
Inbjudan att arrangera Sverigelägret 2022

Våren 2022 är det kanske äntligen dags att vi samlas åter för ett Sverigeläger.

Sverigelägret är som de flesta vet ett återkommande evenemang som har som syfte att samla alla aikidostilar och ge aikidoutövare i hela Sverige möjlighet att prova på dessa, för att skapa nätverk och sammanhållning inom Aikidosverige.

Det är glädjen kring träningen och möjligheten att träffa nya människor som gör Sverigelägret till en sådan populär tillställning. Därför kan arrangörerna alltid känna sig stolta och nöjda efteråt – att de genom att ha anordnat Sverigelägret har bidragit till att skapa en plattform där träningsglädje har fått spridas mellan människor från hela Sverige.

Alla aikidoklubbar i Sverige inbjuds av förbundet till att anmäla intresse för att anordna Sverigelägret 2022. Att stå som arrangör ska ses som en möjlighet att skaffa erfarenhet att stå som värd för och arrangera ett stort läger, samtidigt som man sätter sin ort och klubb på kartan för framtiden.

Året 2022 är dessutom extra värdefullt, då vi för första gången sedan pandemins utbrott får tillfälle att mötas i större skala, Det är av stor betydelse för att ge en kraftull injektion energi och inspiration till de som kämpat, de som väntat och de som precis börjat efter pandemin. Aikidons gemenskap är en av våra största styrkor!

Är det er klubb som ska stå som arrangörer för nästa Sverigeläger Kristi himmelfärdshelgen 26-29 maj 2022? Hör då omgående av er till styrelse@svenskaikido.se och anmäl ert intresse! Svenska Aikidoförbundet står för den ekonomiska risken, och som arrangerande klubb får ni en ekonomisk ersättning från förbundet. Vill ni diskutera era förutsättningar för att vara arrangör så kontakta förbundets styrelse på info@svenskaikido.se, eller 070-549 6450.

Man kan läsa mer om förutsättningarna för Sverigelägret i Sverigelägerpolicyn:
www.svenskaikido.se/documents/2018-01-20-Sverigelägerpolicy.pdf.

www.svenskaikido.se/sverigelager/ finns informationen från de senaste lägren fortfarande kvar.

Förbundsstyrelsen kommer på sitt ordinarie styrelsemöte den 23 oktober 2021 att fatta beslut om vem som ska bli arrangör. Det är därför lämpligt att skicka in sin ansökan senast två veckor innan dess, 9 oktober 2021.

Förbundsstyrelsen, Svenska Aikidoförbundet

20
sep
2021

Uppvisningstruppen får ny policy med utvecklat uppdag

Svenska Aikidoförbundets uppvisningstrupp har sedan länge haft uppdraget att på ett professionellt sätt demonstrera hög nivå av dynamisk aikido och bereda...

11
sep
2021

Förbundet erhåller stort återstartsstöd från RF

Svenska Aikidoförbundet erhåller 230.000 kr i återstartsstöd från Riksidrottsförbundet. Stödet har sökts för att stärka tre olika områden i förbundets...

10
sep
2021

Delta i IAF Youth & ULA-IAF Online Workshop för unga!

Den 25 september håller IAF Youth & ULA-IAF Working group ett online-event för barn och ungdomar, med dojos från Europa...

2
sep
2021

Rapport från Dialogmöte 7 – Medicinska kommittén och marknadsföring

Dialogmötet hölls 19 september online och speciellt inbjuden av Christian Engvall, ordförande för SB&K’s medicinska kommitté, akutläkare på SUS Malmö...