Information från valberedningen – Nominera eller kandidera till förbundsstyrelsen 2023

Nedanstående är ett meddelande från valberedningen som vi hoppas att ni hjälper oss att sprida till era medlemmar. För att ladda ner en PDF-version att skriva ut och sätta upp på er klubb, klicka här >


Hej aikido-Sverige!

Nu är det tid att inkomma med nomineringar inför stämman den 25 mars 2023.

Svenska Aikidoförbundet är en ideell demokratisk organisation. Förbundsstämman är det högsta beslutande organet där alla klubbar via sina ombud kan framföra åsikter och rösta i valen av de olika posterna i förbundet. Du som är medlem i en av förbundets medlemsklubbar har rätten att nominera personer till förbundsstyrelsen, till revisorer eller till valberedningen, eller föreslå dig själv. Behovet av kandidater till styrelsen varierar och ibland behövs det även personer för projekt eller arbetsgrupper.

Genom att engagera dig kommer du uppleva glädje och nöjdhet i att arbeta tillsammans med andra för något du tycker väldigt mycket om. Du kommer lära dig mycket om aikido, få nya kontakter och erfarenheter och lära känna många nya träningskompisar!

Som ledamot i styrelsen är du med i att utveckla aikido i Sverige genom att arbeta utifrån den verksamhetsplan som godkänns vid förbundsstämman. De viktigaste är att du har tid att lägga på styrelsearbete, gillar samarbete, är proaktiv och har ett eget driv.

Valberedningens förslag till styrelse och revisorer presenteras senast 2 veckor innan förbundsstämman på Svenska Aikidoförbundets hemsida www.svenskaikido.se. Självklart kan medlemmar nominera personer som vill ställa upp för val på förbundsstämman.

Kontakta valberedningen för att nominera en kandidat, eller för att anmäla ditt intresse att själv kandidera genom att maila till valberedning@svenskaikido.se. Du kan också ringa Anna Spangfort på 0761 802710 eller Emil Frank på 0730 624047.

Vänligen
Valberedningen genom Anna Spangfort

24
apr
2024

Rapport från förbundsstämman och med siktet mot Sverigelägret 2025

Hej och tack alla som deltog på lördagens förbundsstämma både på plats och det digitala rummet. Tack också för tålamodet...

21
apr
2024

Vill er klubb vara värd för nästa fukushidoin/shidoin-kurs?

I januari 2025 planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är...

9
apr
2024

Anmäl er till förbundsstämman 2024!

Svenska Aikidoförbundet genomför likt 2023 även detta år sin förbundsstämma som ett hybridmöte, alltså både digitalt och fysiskt på plats...

8
apr
2024

Fyra nya Shihan i Sverige

Svenska Aikidoförbundet har berikats med ytterligare fyra Shihan, den högsta instruktörstiteln som delas ut från Aikikai Hombu Dojo. Förbundet önskar...