fbpx
Information från valberedningen – Nominera eller kandidera till förbundsstyrelsen 2023

Nedanstående är ett meddelande från valberedningen som vi hoppas att ni hjälper oss att sprida till era medlemmar. För att ladda ner en PDF-version att skriva ut och sätta upp på er klubb, klicka här >


Hej aikido-Sverige!

Nu är det tid att inkomma med nomineringar inför stämman den 25 mars 2023.

Svenska Aikidoförbundet är en ideell demokratisk organisation. Förbundsstämman är det högsta beslutande organet där alla klubbar via sina ombud kan framföra åsikter och rösta i valen av de olika posterna i förbundet. Du som är medlem i en av förbundets medlemsklubbar har rätten att nominera personer till förbundsstyrelsen, till revisorer eller till valberedningen, eller föreslå dig själv. Behovet av kandidater till styrelsen varierar och ibland behövs det även personer för projekt eller arbetsgrupper.

Genom att engagera dig kommer du uppleva glädje och nöjdhet i att arbeta tillsammans med andra för något du tycker väldigt mycket om. Du kommer lära dig mycket om aikido, få nya kontakter och erfarenheter och lära känna många nya träningskompisar!

Som ledamot i styrelsen är du med i att utveckla aikido i Sverige genom att arbeta utifrån den verksamhetsplan som godkänns vid förbundsstämman. De viktigaste är att du har tid att lägga på styrelsearbete, gillar samarbete, är proaktiv och har ett eget driv.

Valberedningens förslag till styrelse och revisorer presenteras senast 2 veckor innan förbundsstämman på Svenska Aikidoförbundets hemsida www.svenskaikido.se. Självklart kan medlemmar nominera personer som vill ställa upp för val på förbundsstämman.

Kontakta valberedningen för att nominera en kandidat, eller för att anmäla ditt intresse att själv kandidera genom att maila till valberedning@svenskaikido.se. Du kan också ringa Anna Spangfort på 0761 802710 eller Emil Frank på 0730 624047.

Vänligen
Valberedningen genom Anna Spangfort

26
jan
2023

Lansering av ordlista för aikido

Som en del i ett arbete att stödja kvalitetsutvecklingen inom vår konst, och med ett stort intresse bland våra medlemmar...

24
jan
2023

SB&K intervjuar två mottagare av högre grader

Vid kagamibiraki, öppnandet av det nya året, vid Aikikai Hombu Dojo erhöll ett antal svenskar nya grader. Två av dem...

12
jan
2023

Information från valberedningen – Nominera eller kandidera till förbundsstyrelsen 2023

Nedanstående är ett meddelande från valberedningen som vi hoppas att ni hjälper oss att sprida till era medlemmar. För att...

8
jan
2023

Högre grader vid kagamibiraki på Aikikai Hombu Dojo

Peter Spangfort tar emot diplomet för 7 dan från Aikikai Doshu Moriteru Ueshiba Svenska Aikidoförbundet önskar utsträcka sina hjärtligaste gratulationer...