Svenska Aikidoförbundet anordnar onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret

Svenska Aikidoförbundet anordnar en onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret 2021. Lägret blir av lördagen 6 november kl 12-15, och är tänkt för en ungefärlig åldersgrupp av 7-18 år.

Träningen inleds med en gemensam inbugning och kortare uppvärming varpå klubbar som anmält intresse av att hålla pass kommer att ha ca 10 minuter vardera att visa övningar som alla sedan utför. Såväl vuxna som unga är välkomna att delta i att instruera.

Schema och passtilldelning skickas ut senast fredag 5 november. En halvtimmes paus kommer att finns i mitten för att fylla på energireserver. Lägret kommer att hållas via plattformen Zoom.

Försök att ha tillgång till dator, kanske en projektor, för att underlätta visningen av övningarna för barnen och ungdomarna.

Vill ni vara med, och dessutom ha en tid att hålla i träningen, anmäl er senast 1 november till barn.ungdom@svenskaikido.se.

För att kunna lägga ett bra schema önskar vi också få en beskrivning av vad ni önskar visa för övning/övningar. Ni kan visa fler än en övning, men tänk på att tiden är begränsad till ca 10 minuter per klubb.

För att enbart deltaga utan att hålla i träning, anmäl er senast fredag 5 november till samma epost, barn.ungdom@svenskaikido.se.

(Bilderna är tagna av Marc Iversen)

24
apr
2024

Rapport från förbundsstämman och med siktet mot Sverigelägret 2025

Hej och tack alla som deltog på lördagens förbundsstämma både på plats och det digitala rummet. Tack också för tålamodet...

21
apr
2024

Vill er klubb vara värd för nästa fukushidoin/shidoin-kurs?

I januari 2025 planerar Svenska Aikidoförbundet att hålla den årliga utbildningen för fukushidoin och shidoin, en utbildning som också är...

9
apr
2024

Anmäl er till förbundsstämman 2024!

Svenska Aikidoförbundet genomför likt 2023 även detta år sin förbundsstämma som ett hybridmöte, alltså både digitalt och fysiskt på plats...

8
apr
2024

Fyra nya Shihan i Sverige

Svenska Aikidoförbundet har berikats med ytterligare fyra Shihan, den högsta instruktörstiteln som delas ut från Aikikai Hombu Dojo. Förbundet önskar...