fbpx
Svenska Aikidoförbundet anordnar onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret

Svenska Aikidoförbundet anordnar en onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret 2021. Lägret blir av lördagen 6 november kl 12-15, och är tänkt för en ungefärlig åldersgrupp av 7-18 år.

Träningen inleds med en gemensam inbugning och kortare uppvärming varpå klubbar som anmält intresse av att hålla pass kommer att ha ca 10 minuter vardera att visa övningar som alla sedan utför. Såväl vuxna som unga är välkomna att delta i att instruera.

Schema och passtilldelning skickas ut senast fredag 5 november. En halvtimmes paus kommer att finns i mitten för att fylla på energireserver. Lägret kommer att hållas via plattformen Zoom.

Försök att ha tillgång till dator, kanske en projektor, för att underlätta visningen av övningarna för barnen och ungdomarna.

Vill ni vara med, och dessutom ha en tid att hålla i träningen, anmäl er senast 1 november till barn.ungdom@svenskaikido.se.

För att kunna lägga ett bra schema önskar vi också få en beskrivning av vad ni önskar visa för övning/övningar. Ni kan visa fler än en övning, men tänk på att tiden är begränsad till ca 10 minuter per klubb.

För att enbart deltaga utan att hålla i träning, anmäl er senast fredag 5 november till samma epost, barn.ungdom@svenskaikido.se.

(Bilderna är tagna av Marc Iversen)

29
sep
2021

Vi satsar brett och stort på marknadsföring

Från och med måndag den 27/9 och fram till mitten av november kommer Svenska Aikidoförbundet marknadsföra vår idrott på sociala...

29
sep
2021

Svenska Aikidoförbundet anordnar onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret

Svenska Aikidoförbundet anordnar en onlineversion av det nationella barn- och ungdomslägret 2021. Lägret blir av lördagen 6 november kl 12-15,...

20
sep
2021

Uppvisningstruppen får ny policy med utvecklat uppdag

Svenska Aikidoförbundets uppvisningstrupp har sedan länge haft uppdraget att på ett professionellt sätt demonstrera hög nivå av dynamisk aikido och bereda...

11
sep
2021

Förbundet erhåller stort återstartsstöd från RF

Svenska Aikidoförbundet erhåller 230.000 kr i återstartsstöd från Riksidrottsförbundet. Stödet har sökts för att stärka tre olika områden i förbundets...