Vill du följa med till IAFs ungdomsläger i Bulgarien, 19-21 juli?

Svenska Budo & Kampsportsförbundet och International Aikido Federation (IAF) har tydligt pekat på vikten av att barn och ungdomar rör på sig och de olika organisationerna erbjuder under 2019 flera olika riktade aktiviteter och initiativ kring detta ämne.

Ett sådant är IAF Children and Youth Program. Förra året arrangerades detta läger i Cluj, Rumänien. I sommar är det ett nytt läger, denna gång i Varna, Bulgarien.

Svenska Aikidoförbundet har utsett Pia Moberg, Riai Aikido Dojo, att tillsammans med ett par ungdomar att representera svensk aikido vid detta arrangemang.

Svenska Aikidoförbundet erbjuder nu ytterligare representanter för svensk aikido att delta på detta läger.
Förbundet står för resekostnad, boende och lägeravgift. Erbjudandet gäller två personer som är aktiva barn- och ungdomsinstruktörer i någon av våra medlemsklubbar samt två tränande ungdomar mellan åldern 10 och 19 år.

Skicka in er intresseanmälan till ungdom@svenskaikido.se.

Intresseanmälan skall innehålla namn på medlemsklubb och kontaktperson samt namn på instruktör(er) och dennes/deras kontaktuppgifter.

Läs mer om lägret här på lägrets hemsida: https://aikidoyouth2019.wixsite.com/iay19

För att få tillgång till billigare flygbiljetter till Bulgarien behöver vi få in er intresseanmälan innan 11 april.
Tanken är att vi den 17 juli flyger från Göteborg och eller Stockholm, har en egen dag i Bulgarien innan lägret börjar, och är tillbaka i Sverige 22 juli.

Förra årets läger i Rumänien