fbpx
Sverigeläger 2020

Startsida   •   Anmälan   •   Schema   •   Instruktörer  •   Boende   •   Fest   •   Bara för ungdomar


Sverigelägret 2020

Sverigelägret är ett vartannat år återkommande evenemang som anordnas av Svenska Aikidoförbundet.

Sverigelägret 2020 arrangeras av Ikigai Aikidoklubb i Gubbängen, Stockholm under Kristi himmelsfärdshelgen 21-24 maj 2020. Gubbängshallen är en anrik och kulturhistorisk klassad idrottshall byggd 1958. Hela hallanläggningen är bokad för Sverigelägret och det kommer vara träning på tre parallella mattor i de två stora hallarna med över 30 inbjudna instruktörer.

Första passet startar kl 11.00 på torsdag den 21/5 och det sista avslutas kl 15.00 på söndag den 24/5. Lördagen bjuder förutom träning uppvisning av den nationella uppvisningstruppen, deras sista i denna konstellation så missa inte det. Därefter är det traditionsenlig lägerfest med middag och dans på Enskede Värdshus.

Det erbjuds övernattning i angränsande Gubbängsskolans två idrottshallar det finns plats för upp till 70 övernattande.

Speciellt för våra yngre tränande ordnas det aktiviteter alla tre kvällar, filmtorsdag, karaokefredag och bowlinglördag.

Sverigelägret välkomnar alla tränande hos Svenska Aikidoförbundets medlemsklubbar och som fyllt 13 år.

Anmälningsförfarandet har nu öppnat och betalning är möjlig via både Bankgiro och Swish. Se under fliken ”Anmälan” för fler detaljer.

Varmt välkomna önskar,
Svenska Aikidoförbundet och Ikigai Aikidoklubb

Angående Sverigelägret och Coronaviruset

Arrangören för Sverigelägret, Ikigai Aikidoklubb i samarbete med förbundsstyrelsen, följer informationen och rekommendationerna som Folkhälsomyndigheten och WHO kontinuerligt publicerar om coronaviruset.

I dagsläget pågår detaljplaneringen och förberedelserna för fullt för att åstadkomma ett fantastiskt läger i maj. Skulle något ändra sig kommer vi omgående meddela det här och i samtliga andra kanaler för förbundsinformation. Vi uppmanar alla tillresande att se över av- och ombokningsregler för era biljetter.

Lägeravgiften kommer återbetalas i det fall vi tvingas ställa in men vår förhoppning är att lägret skall gå att genomföra precis som vanligt.

Flyer

En första flyer att sätta upp i klubbarna finns här >

Policy för Sverigeläger

Svenska Aikidoförbundets förbundsstyrelse har fastställt en policy för Sverigeläger som kan läsas här.

Sverigeläger genom tiderna

(webbsidor 2008 och framåt är bevarade som PDF-dokument – klicka på länkarna)